MĄKA Z CIECIERZYCY

MĄKA Z CIECIERZYCY
Masa netto: 500 g

Mąka z ciecierzycy, to zmielone ziarno ciecierzycy, bez żadnych dodatków. Ciecierzyca jest polecana w diecie wegetarian i wegan.
Mąka z ciecierzycy może służyć jako dodatek do zwykłej mąki w wypiekach. Nadaje się również do zagęszczania zup i sosów, zwłaszcza tych wegetariańskich, może zastąpić także bułkę tartą. Niezbędna do tradycyjnych dań, jak kofta czy flan. Można ją dodawać do naleśników.

Składniki: mąka z ciecierzycy 100%

Produkt może zawierać: gluten, orzeszki ziemne (arachidowe), orzechy, soję, nasiona sezamu, gorczycę.

Należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia: w zależności od dostawcy surowca lub produktu.

Project categories: MĄKI

Close
Go top